Streč folija se koristi za umotavanje paleta, a najčešće se koristi prilikom pakovanja proizvoda koji se transportuju. Njena glavna uloga je da zaštiti robu od mehaničkih oštećenja, prljanja, vlage i drugih elemenata koji mogu oštetiti robu koja se transportuje.Ona je vrlo snažna, pouzdana i ekonomična. Streč folija ima veliko istezanje, visoku providnost, otporna je na razna druga oštećenja i ekonomski isplativa. 

U asortimanu imamo više vrsta proizvoda, a svaki od istih možemo prilagoditi potrebama kupaca…

STREČ FOLIJE IZ NAŠE PONUDE

Ovo je samo deo asortimana koji možemo da Vam ponudimo kada su streč folije u pitanju, a svaku od istih možemo uvek da prilagodimo željama i potrebama kupaca.

RUČNA EKO DUO STREČ FOLIJA

Folija je dostupna u dimenzijama širina: 500 mm, debljina: 17 i 23 µm, kartonska hilzna: simulacija  Ø76mm. Prednosti ove folije: jasna kontrola utroška folije, mogućnost fakturisanja na kg, kupac ne kupuje karton (koji ulazi u bruto masu rolne), lakša izrada normativa. Uz svaku isporuku streč folije kupac dobija PVC hilznu radi bržeg i efikasnijeg razmotavanja rolni.

MAŠINSKA STREČ FOLIJA

Mašinska streč folija je dostupna u dimenzijama širina: 500mm, debljina: 7 – 40µm, dužina folije u rolni: 1200 – 4200m, hilzna: prečnik hilzne Ø76mm, težina hilzne 1,6kg.
Istegljivost mašinske streč folije: standard 160%, medium 200%, super 240%, power 300%, super power 320%

EKO STREČ FOLIJA (PREDISTEGNUTA)

Eko streč folija donosi prednost u uštedi u odnosu na standardnu ručnu streč foliju: od 20% – 40% vremenski, i do 50% utroška same folije.
Folija od 7µm  se isporučuje sa i bez PVC hilzne.

FOLIJE POSEBNIH DIMENZIJA

Folije posebnih dimenzija/MINI FOLIJE sa napuštenim /upuštenim ručkama dostupne su u dimenzijama širina: od 100mm-250mm, debljina: 17 – 30 µm, dužina folije u rolni: 150 – 380 m, hilzna: prečnik hilzna Ø40 mm/, Ø50 mm.

Recite nam šta želite da upakujete

MI IMAMO REŠENJE!