AGRO FOLIJE I VREĆE

Ovo je samo deo asortimana koji možemo da Vam ponudimo kada su agro folije i vreće u pitanju, a svaku od istih možemo uvek da prilagodimo željama i potrebama kupaca.

VREĆE ZA SMEĆE

Vreće za smeće iz naše pRoizvodnje su prepoznatljive po svojoj izdržljivosti i dugotrajnosti. Dostupne su u različitim dimenzijama i bojama. 

INDUSTRIJSKE VREĆE

Da bi se upakovalo veštačko đubrivo, gotovi malteri, gips, lepkovi, briket, deterdženti, hrana za kućne ljubimce, poljoprivredni proizvod i sl. koriste se industrijske vreće, odnosno plastični ili najlon džakovi. Postoji mogućnost izvlačenja u polucrevo, beskonačne dužine i određenog prečnika creva, takoo omogućavaju kupcu da sam po potrebi pravi sebi plastični džak. Dostupne u boji, crne, transparentne, zelene (regenerat).

GRAĐEVINSKA FOLIJA

Građevinska folija je vrsta folije koja se koristi u građevinarstvu za pokrivanje građevinskih materijala i za tehnološku izolaciju. Dostupna je u raznim dimenzijama, po želji kupca. 

agro folije

AGRO FOLIJE

Troslojna folija, radi se u više dimenzija i može biti transparentna, u boji, crna, UV-stabilisana. Idealna za prekrivanje zemljišta u povrtarstvu (UV stabilna folija za polaganje na tlo tkzv mulch folija), za podizanje plastenika (dimenzije od 4 do 12 metara) i sl…

Recite nam šta želite da upakujete i pokrijete

MI IMAMO REŠENJE!